Verhuisbericht – Mondzorg Geldrop – Geldrop

Mondzorg Geldrop

Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Verhuisbericht

Beste Heer / Mevrouw,

25 jaar heb ik met heel veel plezier en passie gewerkt vanuit mijn solopraktijk aan de Willem Alexanderlaan in Geldrop. Mijn persoonlijke zorg en aandacht voor u hebben altijd voorop gestaan. Om die zorg voor u te kunnen waarborgen, heb ik besloten mijn praktijk per 1 juli 2020 op een andere locatie voort te zetten, namelijk binnen de praktijk van Mondzorg Geldrop.

Voor u verandert er niets; u kunt vertrouwen op dezelfde zorg en aandacht die u van mij en mijn team gewend bent. Alleen op een andere locatie. En met als voordeel dat Mondzorg ook andere disciplines binnen haar praktijk aanbiedt. Er werken namelijk meerdere tandartsen met verschillende disciplines en op dinsdag is er een tandarts voor uitsluitend orthodontie aanwezig. Daarnaast werken er diverse mondhygiënisten en preventieassistenten.

Ik blijf uiteraard, samen met Dorien, Miriam en Yvette, voor mijn eigen patiënten zorg verlenen. Op dezelfde dagen, alleen op een andere locatie. Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werk ik op Stationsstraat 28a en op dinsdag op  Stationsstraat 3. Beide locaties bevinden zich op de begane grond en zijn dus gemakkelijk toegankelijk, ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Mondzorg Geldrop is geopend van maandag t/m zaterdag op locatie Stationsstraat 3, hier kunt u voor spoedgevallen altijd terecht mocht ik niet aanwezig zijn.

Wij hebben er zin in en ontvangen u graag vanaf 1 juli op onze nieuwe locatie!

Met vriendelijke groet,

Robert Schendstok

Stationsstraat 28a, 5664AS

Stationsstraat 3, 5664 AP

Geldrop

040 2854966

info@mondzorggeldrop.nl

www.mondzorggeldrop.nl